(Dag 5 – ARMOR AMOUR) OJAS: Decol’Kundalini Yoga Program door Sovereignshakti

Voertaal: Engels

Elke yogasessie is uniek in de ervaring en het gevoel die het de beoefenaar geeft. Degenen die zich bij elkaar voegen, delen in die unieke aanwezigheid van elkaar, een collectief delen van tijd en ruimte, een intimiteit van involved zijn ingebed in onze herinneringen. We eren de aanwezigheid van degenen die dapper genoeg zijn om de ruimte van zelfwerk te betreden. Hiermee hebben we Decolonial Fine Artist en Kundalini Yoga Practitioner, Imaan Latif en hun Identity Driven Wellness-voertuig: SovereignShakti uitgenodigd om een ​​programma te ontwerpen voor het ontwikkelen van tools en mechanismen voor onze LHBTIQ+ BIPOC-gemeenschap om beter uitgerust te zijn om met Triggers om te gaan en ons kennis te laten maken met een Kundalini Yoga-praktijk die gericht is op sociale verbinding en kwantumtechnologie. Verder gaan dan de beperkingen van wat er op dit moment bestaat met opties in de verfijning van Bewuste Levensstijl en Queer Solidariteit.

Het leerproces zelf kan isolerend en moeilijk zijn, bij het navigeren door het dekoloniale proces komen we vaak obstakels en grenzen tegen in het licht van anderen en binnen onze overgeërfde patronen. Accepteren dat niet iedereen (nog) de capaciteit heeft om dit werk te doen. We komen samen en bereiken elkaar in deze sacred ruimte. Laten we allemaal metgezellen zijn in die prachtige tuin waar voedsel wordt gekookt in de synapsen van onze hersenen, honing wordt gestimuleerd in onze biologische systemen en samen stijgen we in bewustzijn.

Tijdens Shakespeare Club zijn er 5 yogasessies (van dinsdag tot en met zaterdag om 08.00 uur). Om deel te nemen moet je je per sessie registreren! Elke sessie is opgezet om zowel individueel iets te bereiken als binnen het collectieve bewustzijn. Een combinatie van kunstactivisme en wetenschap en leert je los te laten en opnieuw de delicate complexe mechanismen van het menselijk lichaam opnieuw te begrijpen. Het programma begint met je voorzichtig voor te bereiden om diep in onbewuste verlichting te duiken en eindigt op de vijfde dag met seksuele transmutatie – van dichte energie van motivatie en wilskracht tot de energie van magnetisme.

Day 5: ARMOR AMOUR – Sexual Transmutation

08.00 Introduction + Warm Up
08.15 Pair Exercise
08.30 KRIYA
09.10 Relaxation and Meditation
09.25 Social Connection

Hoewel dit ‘Programma’ speciaal is ontworpen voor degenen die zichzelf identificeren als LHBTIQ+ BIPOC, hebben we besloten om de sessies voor alle mensen open te stellen, wees je altijd bewust van de energie die je de ruimte inbrengt en hoe je groepssessies ‘bezet’. Meld je nu direct aan: *click*!

Lees verder:

De naam Ojas benadrukt de subtiele essentie van alle vitale vloeistoffen, verantwoordelijk voor gezondheid, harmonie en spirituele groei. Ojas is de essentie die weefsels kracht en uithoudingsvermogen geeft; het is de kracht die de weefsels gezond houdt. Ojas is de meest geconcentreerde essentie van voedingsstoffen in het lichaam, ongeveer vergelijkbaar met hersenvocht – het sap waar je hersenen op draaien. Ojas is ook het bindmiddel binnen gemeenschappen. Seksuele vloeistoffen bevatten hoge concentraties mineralen en elementen die cruciaal zijn voor een goede zenuwbalans en hersenfunctie. Ongeveer 90% van je seksuele energie wordt gebruikt om de organen van het lichaam te herstellen en te verjongen. Als queer ben je vrij van verplichte biologische reproductie, het is tijd om bezig te gaan met de revolutionaire evolutie van de mensheid.

We zorgen voor de LHBTIQ BIPOC-gemeenschap in de nuance van ruimte vasthouden en zorgvuldige articulatie van helende geluidstrillingen, taalgevoeligheid en cultureel reactievermogen. De sessies bevatten elk duoprocessen, groepsaarding, kundalini-yogasets, ademwerk, meditaties en sociale experimenten die ons met elkaar verbinden, ons koesteren en ons pyschosociale bewustzijn doen ontwaken. We werken aan de verfijning van onze interne werelden vanaf de basisademhaling van het leven en binnen de vijf dagen boeken we een vooruitgaande Kriya van het omzetten van de seksuele energie in spirituele ontwikkeling. Grijp deze kans om je capaciteit, karakter en gevoeligheid te ontwaken als een zelfzintuiglijke mens dat effectief intuïtief, creatief en meelevend kan zijn.

‘Het dekolonisatieproces begint bij de herinnering aan de waarheid. ‘We leven in een samenleving van een opgelegde vergeetachtigheid, een samenleving die afhankelijk is van openbare geheugenverlies.’ – Angela Davis

We moeten onze geest bevrijden, we moeten oog in oog komen te staan ​​en met elkaars pijn kunnen zitten en ons vermogen ontwikkelen om elkaar te bereiken en om moeilijke gesprekken te voeren terwijl we aan onszelf werken en elkaar onderweg ondersteunen. Relaties zijn spirituele oefeningen.

Voor een yogi is dit leven een reis van de ziel. Onze omstandigheden – familie, geboorte, genetica en cultuur – zijn simpelweg het toneel voor onze ziel om het lot te ontmoeten en de kans voor de ziel haar doel te bereiken, haar eigen oneindigheid te ervaren en kaliber en karakter te ontwikkelen. Het is echt een circus van de ziel. De 82 facetten van onze geest samen met onze vele delen – tien lichamen, chakra’s en sub-persoonlijkheden – zijn de uitvoerders.

‘Niemand van ons staat op zichzelf en het grootste geschenk is onszelf in de ogen en ziel van een ander te spiegelen en samen te manifesteren.’

Urenschema

Day 1: AWAKEN - Breath Of Life Is Your Life: Prana And Pranayama

Day 2: ALLOSTATIC - Creatures Of Habit: Apana, Digestion And Elimination

Day 3: AKASHIC - Everybody Is A Healer / Nobody Is A Healer

Day 4: ACQUIRE - NERVOUS SYSTEM AND GLANDULAR SYSTEM

Day 5: ARMOR AMOUR - Sexual Transmutation

Datum

01 aug 2020
Expired!

Tijd

08:00 - 09:30

Kosten

Gratis

Labels

PRE-REGISTRATIE

Locatie

Zoom
Categorie
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.