Zondag 4 augustus - COC's Shakespeare Club
493
page-template-default,page,page-id-493,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_290,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

ZONDAG 4 AUGUSTUS

BINNENPLAATS

14:00 uur – doorlopend:

One Piece pop up expo van stadstekenaar Maia Matches

Tot en met zondag zal op de binnenplaats de One piece pop-up expo van Maia Matches staan, over de transgender gemeenschap. Het werk van stadstekenaar Matches focust op gemarginaliseerde groepen in de stad Amsterdam.

15:00 uur – 17:00 uur:

People Pride – Talkshow en Q&A over body positivity

People Pride is een gloednieuwe stichting die mensen en organisaties met elkaar verbindt om samen te werken aan emancipatie.
Wat People Pride uniek maakt? Het is voor iedereen! De focus ligt op alle aspecten van de emancipatie en er wordt niet gedacht in ‘doelgroepen’.

Kom jij gezellig met ons een drankje doen en kletsen over alles wat te maken heeft met ons lichaam, gender, intimiteit en seksualiteit? (Denk bijvoorbeeld aan genderexpressie, polyamorie, consensual sex, sekswerk, fetish, et cetera, et cetera.) Uiteraard mag je ook wat voordragen, of op een andere vrijzinnige wijze iets met het onderwerp body en sex positivity doen.

Voertaal afhankelijk van publiek

17:00 uur – 18:30 uur:

Afsluiting COC’s Shakespeare Club met DJ Rosealia Skydiver

De week zit er op.. COC’s Shakespeare Club 2019 is op zijn eind. Maar niet voor we nog even met elkaar gaan terugblikken. Alle vrijwilligers, groepen en organisaties die hebben meegeholpen COC’s Shakespeare Club te maken zoals ie is zijn van harte welkom! Zonder hen kan een hang-out als deze immers niet bestaan.

Open voor iedereen, wees welkom en toast met ons op een fijne zomer en een verlangen naar COC’s Shakespeare Club 2020!

Voertaal afhankelijk van publiek

RONDLEIDING MUSEUM

16:00 uur – 17:00 uur:

Rondleiding Queerspaces LHBTQI+ perspectief, door Alex Kain, met live cartooning door Jiro Ghianni (www.jirosworld.com)

Inhoud volgt.

Voor een rondleiding verzamelen en aanmelden bij de kassa van het Amsterdam Museum • Maximaal 15 personen • Rolstoeltoegankelijk • Toegang is GRATIS, maar exclusief entree museum