Pride talk met All Inclusive Zomerloterij

Voertaal: Nederlands

Dit programma kun je volgen via ons kopje LIVESTREAM of via onze Facebook event pagina.

Hoe denken gemarginaliseerde lhbtiq+ groepen over de Amsterdamse Pride week? Is er voldoende ruimte voor de eigen groep? Ziet en voelt men zich voldoende vertegenwoordigd? Waar zitten eventuele pijnpuntjes en waar gaat alles goed? Dit is slechts een kleine greep uit de potentiële vragen die hen kunnen worden gesteld als het gaat over het beleven van deze week. En dat gaan we doen tijdens dit afsluitend programmaonderdeel van Shakespeare Club. Ook jij kunt vooraf vragen indienen die we tijdens het programma zullen stellen. In gesprek met gemarginaliseerde lhbtqi+ groepen willen we wederzijds begrip vergroten zodat we beter rekening met elkaar kunnen houden.

De talk wordt afgewisseld met de All Inclusive Zomerloterij, de feestelijke omlijsting. Er is een groot aantal, heel diverse prijzen te winnen waarmee lhbtiq+ ondernemers in Amsterdam, de rest van Nederland en Suriname worden gesteund. Het begrip ‘ondernemer’ varieert van horeca tot kunstenaars en creatieven. Koop je loten voor 5 euro hier!

De host deze avond is Dolly Bellefleur, icoon van de lhbtiq+ community. De gemarginaliseerde lhbtqi+ groepen worden vertegenwoordigd door Stichting Survibes, LGBT Asylum Support, Stichting Secret Garden en Stichting Prisma Groep. Het initiatief voor het event komt van Stichting Sanjay Ganpat Brouwer, een organisatie die zich richt op het verbeteren van het leven en de leefomstandigheden van de lhbtqi+ en/of hiv-positieve medemens in Suriname.

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Bob Angelo Fonds.

Datum

02 aug 2020
Expired!

Tijd

18:00 - 19:30

Kosten

Gratis

Locatie

Livestream
Categorie
Geen reactie's

Geef een reactie