From AutiRoze with love: Flirting and dating in the “new normality” (panel discussie)

Voertaal programma: Engels

Als introductie zullen we een essay voordragen van James Finn: schrijver, essayist, romanschrijver, queer activist, voormalig ActUpNY en Queer Nation.
Panelleden:
Remon Aukes , vrijwilliger en teamlid Autiroze Amsterdam
Vladimir Chorowitch, teamlid cocktail COC Amsterdam
Dirkjan van Dijk, teamlid Wereldcafé COC Amsterdam
Pavel Chirhin, teamlid cocktail COC Amsterdam en nieuwkomer

Het is onnodig te zeggen dat sociale normen en sociale netwerken sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus bijna wereldwijd zijn veranderd. Maar hoe beïnvloeden deze veranderingen de verschillende delen van de lhbti+ gemeenschap, vooral als het gaat om flirten en daten?

AutiRoze, de eerste organisatie voor lhbti+ autisten in heel Europa, vindt het belangrijk om de hele lhbti+ gemeenschap uit te nodigen om dit te bespreken; soms serieus, soms luchtig. We doen dit in een paneldiscussie met vertegenwoordigers van verschillende onderdelen van de lhbti+-gemeenschap. Er zijn voldoende mogelijkheden voor livestreamers om vragen te stellen en samen met de panelleden te discussiëren.

Het maakt dus niet uit met welk deel van de lhbti+ -gemeenschap je het meest verbonden bent: voel je vrij deel te nemen en pas goed op jezelf!

Vanwege het internationale en inclusieve karakter van het evenement is Engels de voertaal tijdens dit evenement. Als dit een probleem vormt voor je deelname, laat dit ons dan op tijd weten, zodat we passende maatregelen kunnen treffen.

Het event zal plaatsvinden op de Meisjesbinnenplaats. Men is welkom – op eigen risico. Behoudt ten alle tijden de 1,5 meter regel.

Live streams zijn beschikbaar via:

de website
de Shakespeare Club-pagina
het COC’s Shakespeare Club-evenement
of, via het YouTube-kanaal van COC’s Shakespeare Club

Datum

30 jul 2020
Expired!

Tijd

16:00 - 17:00

Kosten

Gratis

Locatie

Meisjesbinnenplaats
Kalverstraat 92, 1012 PH Amsterdam
Categorie
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.