Best of COC’s Shakespeare Club: het Roze Danspaleis

Op woensdag 28 juli is de eerste activiteit van COC’s Shakespeare Club: Het Roze Danspaleis!

Het Roze Danspaleis is een bewegingsactiviteit en richt zich speciaal op LHBTIQ+ ouderen. Met een bevlogen PlatenDraaier en een rijdend discomeubel, feestelijk decor en hosts is de dansactiviteit een feest. Want dansen is belangrijk om vitaal te blijven, juist nu!

Vanzelfsprekend is er veel aandacht voor veiligheid en gezondheid, daarom kun je op twee manieren meedoen: aanwezig zijn op de locatie of op afstand online.

Volg je ons via de livestream vanuit huis of een verzorgingshuis? Dan kun je ons bellen met een verzoeknummer dat we speciaal voor jou gaan draaien! Er komt er regelmatig een telefoonnummer in beeld.

Wil je op 28 juli graag live meedansen? Meld je dan aan! Iedereen live meedanst, wordt van harte welkom geheten door onze vrijwilligers. Op 28 juli staan we voor je klaar met een hapje en een drankje in de binnentuin van de Hermitage Amsterdam. Dansen in de tuin mag op 1,5 meter afstand, tenzij je natuurlijk je lief omarmt of iemand anders uit je huishouden. De dansactiviteit duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur en tussendoor is er een pauze met zang.

Bijzonder blij zijn we met het optreden van Victoria False. Drag queen Victoria False, in het dagelijks leven Ger Poels, zet zich al jarenlang in voor roze ouderen. Met haar shows vraagt ze aandacht voor seksuele- en genderdiversiteit onder zorgmedewerkers en bezoekt ze bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen.

Woensdag 28 juli
14.00 – 16.00 uur
Deelname gratis

De bewegingsactiviteit vindt plaats in de binnentuin van de Hermitage Amsterdam, Amstel 51. Hier is plek voor 30 deelnemers. Aanmelden via info@cocamsterdam.nl of bij Mirjam 0629139026

Meedoen kan ook via de livestream op: shakespeareclub.nl

Waar je ook bent: doe en dans mee!

Afbeelding: copyright Jan van Breda.

Datum

28 jul 2021
Expired!

Tijd

14:00 - 16:00

Labels

LIVESTREAM,
ONLINE,
PRE-REGISTRATIE

Locatie

Hermitage Amsterdam
Amstel 51, Amsterdam, Noord-Holland
Categorie
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.