PERRYPRESENTS: The Birds and the Bees

Voertaal programma: Engels

Een informele, veilige plek waar lhbtqi+ personen vrij met elkaar kunnen praten, dat kun je verwachten bij ‘The Birds and the Bees’ in de Shakespeare Club. Seks is een zeer belangrijke factor in de scene maar er is weinig informatie over te vinden. Veel queers ontdekken hun seksualiteit door ‘het gewoon te doen’. Dit evenement is het eerste in een reeks door Perry Gits georganiseerde seksgesprekken over de volgende onderwerpen: voor jezelf zorgen tijdens seks (hoe geniet je nog meer van jezelf etc.); als het gaat om het gebruik van prep; HIV; dark rooms; hoe je meer van seks kunt genieten met een ander; het elimineren van taboes, zoals ten aanzien van toys en BDSM.

Een sekseducator van GGD Amsterdam zal aanwezig zijn, evenals een erotische dichter en een ander sekssymbool/expert. De focus zal echter liggen op een klein, exclusief uitgenodigd publiek om hun verhalen te delen. We mikken op een informele en sexy setting, met gedimd licht en begeleid door een DJ om de sessie te eindigen met de hottest tracks.

Gastheer Perry is niet verlegen als het gaat om praten over seks, het bijwonen van evenementen met een seksthema en het uiten van zijn seksuele energie, bijvoorbeeld met zijn ervaring met ballroom categorieën als body en Sex Siren. Zijn verhaal in deze sessie zal vanuit een zwart queer-perspectief zijn.

Hoewel dit evenement privé wordt gehost, volgt een opname van deze sessie nadat het programma heeft plaatsgevonden! Hou onze website en socials in de gaten en volg Perry Gits (@perry.gits op Facebook, @PERRY.PRESENTS op Instagram) om als eerste informatie hierover te krijgen.

Wil je zelf aanwezig zijn bij de opname? Meld je dan nu aan (let op, aanmelden geeft geen garantie van toelating tot het event. De organisator zal een selectie maken van mensen die mogen deelnemen, om zo de exclusiviteit en veiligheid te waarborgen van de aanwezigen)

Datum

28 jul 2020
Expired!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Labels

PRE-REGISTRATIE

Locatie

't Gewelf
Kalverstraat 92, 1012 PH Amsterdam
Categorie
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.